Aupair Vizesi

Aupair vizesi için gerekli evraklar aşağıda sıralanmıştır. Eğer herhangi birisi ile ilgili bir sorunuz oluşursa tıklayın ve bize ulaşın.


1. Vize başvuru formu. Bu form eksiksiz olarak doldurulmuş ve başvuru sahibi tarafından imzalanmış olmalıdır.

2. En az altı ay geçerli ve içinde vize konulabilecek boş sayfası olan pasaportunuz. Eğer varsa eski pasaportlarınız.

3. Yakın zamanda çekilmiş iki vesikalık fotoğrafınız.

4. Adli sicil raporu.

5. Yalnızca TL olarak ödenecek olan vize ücreti.

6. İngiltere'de yanında kalacağınız aileden size hitaben ve elle yazılnııs bir mektup. Bu mektupta aşağıdaki bilgilerin bulunması gerekir:

i. Evde hangi dil konuşuluyor;
ii. Çalışma saatleriniz ve şartlar;
iii. Ne kadar cep harçlığı alacaksımz;
iv. Ailede kaç kişi bulunuyor;
v. Çocukların yaşları;
vi. Ailenin milliyeti;
vii. Hangi lisan okuluna gideceğiniz belli ise bu konuda yaptığınız hazırlıklara ilişkin evraklar;
viii. Aile sizi hangi tarihte bekliyor?

7. İngiltere'de bulunan akrabalarınızın, o ülkedeki yasal durumlarını gösteren pasaportlarının fotokopisi.

8. Eğer çalışıyorsanız, işvereninizden izinli olduğunuzu gösteren bir mektup. Eğer öğrenci iseniz, öğrenci kayıt belgeniz.

9. Mali durumunuzu gösteren evraklar:

i. Maaş bordronuz, veya gelirinizi gösteren evraklar,
ii.  Banka hesap cüzdanlarınız,
iii. Ailenizin mali durumunu gösteren evraklar, örneğin Maaş bordroları ve banka cüzdanları,
iv. Eğer sizin veya ailenizin malvarlığı varsa tapularınız.

10. Tahsil durumunuzu gösteren diplomanız.

11. Erkek adayların askerlik durumu ile ilgili bilgileri istenecektir.

BU LİSTE KENDİ BAŞINA YETERLİ OLMAYABİLİR.VİZE MEMURU BAŞVURU HAKKINDA KARAR VEREBİLMEK İÇİN DAHA FAZLA EVRAĞA GEREK DUYABİLİR.

Türkçe veya İngilizce'yi akıcı olarak konuşamayan başvuru sahipleri BAĞIMSIZ bir çevirmen getirmekle yükümlüdürler. Bu kişinin akraba veya çok yakını olmaması gerekmektedir.

  • ingiltereye.com
  • Yurtdışı Eğitim Danışmanlık
  • LiveZilla Live Help

Ücretsiz

Sağ. Sigortası

Uygun

Ödeme planları